Voorstellingen

een THEATRALE DIALOOG
…want samen leven is een kunst!

Niets menselijks is ons vreemd. In de ervaringen van anderen ontdekken we vaak gezamenlijke thema’s en blijken we, ondanks de zichtbare verschillen, veel meer overeenkomsten te hebben dan we op het eerste gezicht dachten.

VOORSTELLINGEN die je raken….
In de voorstellingen van Stichting Levenskunst werp je een blik in het leven van de hoofdpersoon en word je geconfronteerd met diens vallen en opstaan en de obstakels die hij of zij tegenkomt in zijn persoonlijke leven en in de samenleving. Na de voorstelling, die ongeveer een half uur duurt, vindt er een dialoog plaats waarin spelers en publiek van gedachten wisselen over de verschillende thema’s die verborgen zitten in de voorstelling.
In gesprek en spel wordt er gezocht naar manieren waarop er positieve veranderingen bewerkstelligd kunnen worden, zowel in de individuele levens als in de samenleving.

HET MAAKPROCES
De voorstellingen worden gemaakt op basis van de levenservaringen van de spelers. Zo is de voorstelling ‘Een Plek onder de Zon’ een periode uit het leven van één van de spelers. De voorstelling ‘Een soort van mega-vakantie’ is een compilatie van levenservaringen van alle spelers.

Een nieuwe voorstelling is in de maak.
Wij hopen deze medio 2020 op de planken te hebben.

Megavakantie
Een Megavakantie: voorstelling Stichting Levenskunst Apeldoorn.